Hair Volume™

Bli först med att recensera denna produkt

Price From: 229,00 SEK

Tillgänglighet: I lager

  • 30 TABLETTER / 90 TABLETTER
  • FÖR HÅR, HUD OCH NAGLAR
  • INNEHÅLLER ÄVEN ÄPPLE, HIRS, ÅKERFRÄKEN OCH BIOTIN
  • 1 TABLETT DAGLIGEN

* Obligatoriska fält

HUD, HÅR OCH NAGLAR
Hair Volume rekommenderas till personer som vill bibehålla normalt hår och normal hårpigmentering. Hair Volume arbetar inifrån och ut och förser hårsäckarna med näring. Tabletten tillverkas i Sverige och innehåller mikronäringsämnen och örtextrakt, såsom  äppleextrakt vilket är rikt på proanthocyanidin B2. Innehållet av biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar och koppar bidrar till hårets normala pigmentering.


Skriv din egen recension


Du recenserar
 Hair Volume™

Hur betygsätter du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 1 TABLETT
 1 tablett
% DRI
Biotin 475 µg 950
Pantotensyra 30 mg 500
Zink 10 mg 100
Koppar 1000 µg 100
Äppleextrakt (Malus domestica Borkh.) 5:1 300 mg *
Hirsextrakt (Panicum Miliaceum, L.) 5:1 250 mg *
Åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense L.)
200 mg *
L-cystein 
60 mg *
L-metionin
50 mg *
DRI = Dagligt referensintag 


* = DRI för ingrediensen är inte fastställd    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS
1 tablett dagligen tillsammans med måltid. Hair Volume kan användas som en 12-veckorskur eller tas som ett dagligt tillskott under en längre period. Kosttillskott är avsedda att komplettera kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomlig för små barn.

INGREDIENSER
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), äppleextrakt (Malus domestico Brokh), hirsextrakt (Panicum miliaceum L), åkerfräkenextrakt (Equisetum arvense), vatten, L-cystein, L-metionin, vitaminer (kalcium-D-pantotenat, D-biotin), ytbehandlingsmedel (vegetabiliska magnesiumsalter av fettsyror, hydroxipropylmetylcellulosa), mineraler (zinkoxid, kopparsulfat), konsistensmedel, (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Æble     
Äpple (Malus domestica, Borkh.)
Äpple extraktet är naturligt rikt på procyanidin B2. Utvalda äpplen plockas, torkas och extraheras så att de önskvärda växtdelarnas egenskaper bevaras. Det ger garanti för en hög standardiserad kvalitet.
     
Hirse  

Hirs (Panicum miliaceum L.)
Hirs är glutenfritt och har sitt ursprung i Kina. Växten är ettårig och kan bli upp till 120 cm hög. Hirs är rikt på vitaminer och mineraler, i synnerhet naturliga kiselföreningar.

     
Padderokke   Åkerfräken (Equisetum arvense L.)
Åkerfräken är en flerårig ört som kan bli upp till fyra decimeter hög, den är en av de mest kiselinnehållande växter som finns. Den förökar sig inte genom frön utan genom sporer.