Blue Berry™ Plus Ögonvitamin

Bli först med att recensera denna produkt

Price From: 249,00 SEK

Tillgänglighet: I lager

  • FÖR NORMAL SYNFÖRMÅGA
  • MED BLÅBÄR, LUTEIN, ÖGONTRÖST, A VITAMIN OCH ZINK

* Obligatoriska fält

FÖR NORMAL SYNFÖRMÅGA
Blue BerryPlus Ögonvitamin rekommenderas till personer som vill bibehålla normal synförmåga. Tabletterna innehåller blåbär, extrakt av stort sammetsblomster - standardiserat till 10 mg lutein per dagsdos, ögontröst, vitamin A och zink. Lutein är en karotenoid som finns i gula fläcken i ögat, den del av ögat som ansvarar för den centrala synen. Innehållet av vitamin A och zink bidrar till att bibehålla normal synförmåga.


Skriv din egen recension


Du recenserar
 Blue Berry™ Plus Ögonvitamin

Hur betygsätter du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Betyg
INNEHÅLL PER DAGSDOS AV 2 TABLETTER  per 2 tabletter  % DRI
Vitamin A 400 µg RE 50
Zink 10 mg
100
Koppar 1 000 µg 100
Blåbärsextrakt (5:1 motsvarande 2000 mg torkad frukt) 400 mg *
Ögontröstextrakt (5:1 motsvarande 1000 mg torkad blomma) 200 mg *
Extrakt av stort sammetsblomster (standardiserat till 10 % = 10 mg lutein) 100 mg *
DRI = Dagligt referensintag  
   
* = DRI för ingrediensen är ej fastställd    

 

REKOMMENDERAD DAGLIG DOS
2 tabletter dagligen i samband med måltid. Kosttilskott är avsedda att komplettera  kosten och ska inte användas som ersättning för varierad kost eller hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Gravida, ammande och barn ska endast använda produkten efter konsultation hos läkare. Förvaras oåtkomligt för små barn.

INGREDIENSER
Fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillus L.) ögontröstextrakt (Euphrasia officinakis L.), extrakt av stort sammetsblomster(Tagetes erecta L.), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa, magnesiumsalter av fettsyror,glycerin), konsistensmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), zinkoxid, kopparsulfat, betakaroten, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Blåbær     
Blåbär (Vaccinium myrtillus L.)
Vaccinium myrtillus är en specifik art hemmahörande i Nordeuropa och är en av de vanligaste vilda växterna i Sverige. Det fina blåbärsextraktet i denna produkt är framställt från vilda Vaccinium myrtillus, som är mindre än de odlade blåbären.
     
Lægeøjentrøst  

Ögontröst (Euphrasia officinalis L.)
Ögontröst är en ca 5-40 cm hög ettårig planta med parvis motstående, tandade blad, vita eller ljuslila blommor med mörkare ränder och en gul fläck. I produktionen av Blue Berry är det extrakt av hela plantan som används.

     
Tagetes   Stort sammetsblomster (Tagetes erecta L.)
Stort sammetsblomster är en växt som påminner om nejlika, färgen varierar från ljust gul till orange. Det är de luteinrika kronbladen som används i Blue Berry.