Om New Nordic

Lycka är att behålla vitaliteten år efter år.

Tanken om ett nytt sätt att leva föddes i Skandinavien där människor lever nära naturen. Nu sprids tanken över hela världen.

Drivna av en önskan att förändra, och med visionen att dra fördel av naturens fantastiska kraft att tillföra mer vitalitet, satte de två grundarna av New Nordic upp ett mål, att skapa innovativa och mer effektiva naturliga hälsoprodukter.

Sedan starten, för mer är 20 år sedan, har New Nordic fokuserat på produktinnovation, som än i dag är kärnan i vår verksamhets strategi. New Nordic lyssnar och lär av samhällen runt jordens alla hörn. Vi fokuserar på naturliga hälsoprodukter vars innehåll har en diger vetenskapsbaserad evidens för att förstärka vitaliteten och stötta ett aktivt liv. Vi förfinar, analyserar och testar produkterna under kontrollerade former. Denna noggranna metod är grunden för New Nordics produkterbjudande.

New Nordics produkter produceras i Skandinavien i toppmoderna fabriker med läkemedelsstandard. Det är begåvade och talangfulla medarbetare som får detta att ske. Vårt team består av människor med en entreprenörsanda, internationell inriktning och ett genuint intresse för ett hälsosamt liv. Företaget genomsyras av Skandinaviska värderingar och ledningen betonar resultatinriktning och personlig utveckling.

Fler och fler börjar inse att naturliga hälsoprodukter kan hjälpa till att bringa vitalitet och generellt förbättra livskvaliteten. Den äldre generationen kan i allt större utsträckning njuta av de nöjen som ökad vitalitet ger.

New Nordic har åtagit sig att leverera en kompromisslös och konsekvent kvalitet från odlingen på fältet till den färdiga produkten i hyllan. Det gör att New Nordics kvalitetsstämpel Silverträdet kan sättas på alla våra produkter som säljs i mer än 50 000 apotek världen över.

Låt New Nordic visa dig vägen till vitalitet!