Samtal från världens största apotek

 
En dag ringde sortimentschefen för världens största apotekskedja till New Nordics VD. “Om ni har ett hårtillskott I ert sortiment som verkligen fungerar så vill vi sälja det hos oss.” Varför skulle denna enorma apotekskedja intressera sig för att sälja kosttillskott framställda av ett bolag på andra sidan Atlanten när det finns ett överflöd av motsvarande tillskott I USA?

Svenska New Nordic genomsyras av en genuin kärlek till naturen och en passionerad önskan om att ständigt utveckla effektiva hälsotillskott. Är det verkligen nödvändigt att låta livet begränsas av krånglande leder eller brist på energi? Hos New Nordic tycker man inte det.

New Nordic är inriktat på att åtgärda människors hälsoproblem och ser lösningar i vår miljö och omgivning. Från första dagen har grundarna av New Nordic varit banbrytande inom hälsobranschen. Hos New Nordic finns en djup respekt för balansen mellan modern vetenskap, beprövad erfarenhet och historisk traditionell användning av örtbaserade ingredienser. Det globala intresset för örter ökar dag för dag och banbrytande funktionella och medicinska effekter upptäcks. Naturen är full av kraft och inspiration.

Hos New Nordic är innovation och kreativitet kännetecknande. Det finns en kraftfull know-how inom verksamhetsområdet och ständigt söker man efter nya växtbaserade substanser som inte bara kan bidra med näringstillskott utan också stimulera de livgivande processerna I den mänskliga  kroppen. Forskare kopplade till New Nordic lägger stor vikt vid att följa och tillämpa den senaste vetenskapliga forskningen och de initierar även egen forskning som en utgångspunkt för ny produktutveckling.

När ett apotek eller hälsobutik bestämmer sig för att erbjuda sina kunder produkter från New Nordic kan de alltid känna sig säkra på att de säljer kosttillskott baserade på den senaste vetenskapliga forskningen. New Nordics Hair Volume, baserad på ett högkvalitativt äppleextrakt, används idag av miljontals lojala konsumenter I fler än 30 länder. Alla New Nordics produkter framställs I Skandinavien. Koncernen tillhandahåller ledande naturliga produkter som lösningar på olika hälso- och skönhetsrelaterade problem. Karaktäristiskt för New Nordics högkvalitativa kosttillskott är vårt kvalitetsmärke - Silverträdet. Det är alla användares garanti för en genomgående hög produktkvalitet baserad på den senaste forskningen. Produkter som fungerar!